SMC Fitness is niet zomaar een sportschool in Zaandam. Bij ons is het belangrijk dat er veel persoonlijk contact is met de klant. Wij werken daarom standaard met personal trainers in Zaandam en sportschool. Elke klant krijgt persoonlijke aandacht en samen gaan we aan de slag om je doelen te bereiken. Doordat onze sportschool uit meer personal fitness bestaat is de slagingskans veel hoger dan bij andere sportscholen. Wij verdienen niet aan de abonnementen van klanten die nooit meer terugkeren. Wij doen er alles aan om je gemotiveerd te houden terwijl je bij SMC Fitness aan de slag gaat.

Meerdere vormen van fitness binnen SMC Fitness

Wij bieden met onze personal trainers in Zaandam en Sportschool meerdere vormen van fitness aan. Je kan met onze personal trainers en diƫtisten bijvoorbeeld een plan opstellen. We kijken welke fitness apparatuur je kunnen helpen om je doel te bereiken. We stellen samen een compleet programma op en geven je hierbij begeleiding. Maar je kan ook deelnemen aan groepslessen om zo meer plezier uit het sporten te halen! Verantwoord sporten is belangrijk en daarom werken wij alleen met gediplomeerd personeel en ervaren fysiotherapeuten!

SMC Fitness is er voor elk niveau sporter

Ben jij iemand die nog nooit een sportschool van binnen gezien heeft? Dan kan Sportschool SMC fitness je helpen om je te overtuigen van fitness. Of ben je een ervaren sporter die specialistische doelen heeft? Of misschien moet terugkeren van een flinke blessure? Met de hulp van onze ervaren fysiotherapeuten helpen wij je er weer bovenop. Voor elk niveau sporter kunnen wij hulp bieden en ervoor zorgen dat je doelen kan behalen. Wij werken eraan om gezond te worden, maar vooral om beter te blijven. Dit is dan ook ons motto bij SMC Fitness. Samen gaan we aan de slag om deze doelen werkelijkheid te maken!

Ga meteen aan de slag met onze experts

Personal trainers in Zaandam en sportschool vind je bij SMC Fitness. Met gediplomeerd personeel zorgen we ervoor dat je actief aan de slag kan om je doelen te halen. Wij werken ook nog eens met de nieuwste apparatuur. Je kan hierdoor nog beter aan de slag om je doelen te bereiken. Het werkt tenslotte nog fijner met nieuwe apparatuur. Ben je benieuwd hoe het is om met het concept van SMC fitness aan de slag te gaan? Vraag direct je gratis weekpas aan en ervaar het zelf! Je kan hiermee zelf aan de slag in de sportschool.