Watersporters zijn vaak eigenwijs als het aankomt op hun eigen veiligheid. Ze willen graag zoveel mogelik bewegingsvrijheid tijdens het sporten. Hierdoor dragen ze zo’n min mogelijk spullen bij zich voor hun eigen veiligheid. Een reddingsvest wordt vrijwel nooit gedragen door een kite surfer of watersporter. Terwijl de sterke stroming of een ongeluk ervoor kan zorgen dat je direct verdrinkt. Helaas komen dit soort ongelukken nog steeds vaak voor. Speciaal voor watersporters is er nu een oplossing zonder je in je bewegingen te bepereken. De Restube is de ideale oplossing om veilig te water te gaan en minder risico te lopen op verdrinking.

Hoe werkt de Restube Active?

De Restube Active is speciaal ontwikkeld voor actieve watersporters die graag een extra beetje bescherming willen. De restube is een klein tasje dat je rond je lichaam kan dragen. Je kan het tasje zowel verticaal als horizontaal om je lichaam dragen. Doordat het een klein tasje is zorgt hij voor geen enkele beperking tijdens het watersporten. Stel je voor je raakt te water en je komt in de problemen door bijvoorbeeld een sterke stroming. Dan trek je direct aan het touw van de Restube active. Voor je het weet blaast er binnen enkele seconden een gele reddingsboei op die om je lichaam sluit. Je blijft zo met gemak in sterke stroming drijven. Aan de restube zit een fluitje waarmee je eventueel om hulp kan roepen. Het wordt zo direct duidelijk dat je in de problemen zit en hulp nodig hebt. De Restube active is speciaal ontwikkeld voor actieve watersporters die graag extra bescherming zoeken.

Restube active is geschikt voor verschillende sporten

De restube active is speciaal voor verschillende watersporters ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aan wedstrijd zwemmen en openwater zwemmen waarbij je zo’n min mogelijk ballast wil. Maar ook tijdens het kanoën, kajakken, vissen of aan boord van een schip is de Restube de oplossing. Niemand wil lekker een stukje varen met een reddingsboei om z’n hoofd. De restube is lekker compact en je hebt bijna niet door dat je een reddingsboei draagt. Maar op het moment dat je hem echt nodig hebt trek je aan het koortje en ben je binnen enkele seconden gered. Je kan de Restube active direct online bestellen via onze webshop. Wij zorgen er dan voor dat je veilig kan watersporten of openwater kan zwemmen. De restube kan hierin letterlijk je leven redden! Met één klik op de knop kan dit reddingsmiddel van jouw zijn.